Navigácia

  • Bedmintonový turnaj GP A-15

    Bedmintonový turnaj GP A-15
    6. 2. 2010 K. Šromeková sa kvalifikovala na A turnaj do Šurian, kde v konkurencii 24 najlepších bedmintonistiek Slovenska príjemne prekvapila. Podarilo sa jej dva zápasy vyhrať a aj s najlepšími uhrať vyrovnané zápasy. Fotky vo fotoalbume.Blahoželáme.
    p. uč. Bakó, p. uč. Bednáriková
  • Krajské majstrovstvá družstiev žiakov

    Krajské majstrovstvá družstiev žiakov
    30. 1. 2010 Naši bedmintonisti túto sobotu opäť zabojovali. Na krajských majstrovstvách družstiev v Prešove v konkurencii 6 tímov obsadili výborné 2. miesto. Štvorica Šromeková, Wagnerová, Vagner, Hamburgbadžo si týmto výsledkom vybojovala postup na oblastné majstrovstvá družstiev, ktoré sa uskutočnia v Prešove 13.2. 2010
    p.uč. Bednáriková, p. uč. Bakó
  • PLAVECKÝ VÝCVIK

    PLAVECKÝ VÝCVIK
    Vodník Pavel v spolupráci so ZŠ s MŠ v Spišskom Hrhove organizujú plavecký výcvik v dňoch 26.-29. 1. 2010. Príjemné januárové teploty, najmladší telocvikár v okrese a symbolický poplatok 7 Eur sú len zlomkom toho, čo ponúkame. V závere výcviku organizujeme štafetu so žralokmi a pool party s grilovaným lososom pripraveným na spôsob á la kapor. Tešíme sa na vás....
  • OKRESNÉ KOLO ŠALIANSKY MAŤKO

    25. 1. 2010 Jakub Pollák, 3.miesto - 1.kategória
    Blahoželáme
  • ZÁPIS ŽIAKOV DO PRVÉHO ROČNÍKA

    ZÁPIS ŽIAKOV DO PRVÉHO ROČNÍKA
    Riaditeľstvo ZŠ s MŠ v Spišskom Hrhove oznamuje rodičom budúcich prvákov, že zápis do 1. ročníka v školskom roku 2010/2011 sa uskutoční 4.februára 2010 o 14,00 hod. v budove školy.
    Zápisu sa zúčastní rodič s dieťaťom.
    Dieťa do školy zapisuje zákonný zástupca, ktorý predloží svoj občiansky preukaz a rodný list dieťaťa.
    Čo ponúka naša škola?
     od 1.ročníka vyučovanie cudzieho jazyka s využitím jazykového laboratória, možnosť výučby cudzieho jazyka zahraničnou lektorkou z USA
     od 1. ročníka práca s počítačom formou záujmového útvaru
     školské stredisko záujmovej činnosti ( pestrá ponuka záujmových útvarov športových aj nešportových)
     moderne vybavená učebňa informatiky s pripojením na internet, multimediálna učebňa – PC s dataprojektorom a pripojením na internet a e- beam tabuľou
     multifunkčné ihrisko s umelou trávou
     zapojenie v projektoch „Otvorená škola", „Škola podporujúca zdravie", „Lego Robolab", „ Strom života", „Škola a svet práce", medzinárodné projekty
     školská knižnica s pripojením na internet , činnosť ŠKD, CVČ, ZUŠ, možnosť zúčastniť sa plaveckého a lyžiarskeho kurzu
     stravovanie vo vlastnej jedálni
     množstvo zaujímavých aktivít ( možnosť nahliadnuť na novej www stránke)
    Malý darček pre rodičov. Prváčikovia získajú balíček s pomôckami zdarma (sada zošitov na písanie, prvá kniha, písacie a kresliace potreby).
    Mgr. Peter Strážik, riad.školy
  • ŠALIANSKY MAŤKO - školské kolo

    ŠALIANSKY MAŤKO - školské kolo
    Dňa 14.1.2010 sa uskutočnilo školské kolo v prednese slovenskej povesti ŠALIANSKY MAŤKO.
    Výsledky:
    1.kat. - 1.miesto - Jakub Pollák
    2.kat. - 1.miesto - Matej Seman
    2.miesto - Mária Antolová
    3.kat. - 1.miesto - Peter Matvej
    2.miesto - Lukrécia Kandrová
    3.miesto - Eva Matvejová
    Pochvalné uznania získali: Martin Dzurňák, Ambróz Eliáš, Tomáš Filičko, Jozefína Theissová, Petronela Kandrová
    FOTO viď fotoalbum
  • Bedmintonový turnaj BQ U-15

    Bedmintonový turnaj BQ U-15
    16. 1. 2010 V kvalifikačnom turnaji BQ U-15 v Rozhanovciach sa naši bedmintonisti nestratili. V konkurencii 50 najlepších bedmintonistov, sa K. Šromekovej podarilo postúpiť na prestížny A turnaj medzi 24 najlepších bedmintonistiek Slovenska. Odmenou za 3.-4. miesto je postup na A turnaj do Šurian. Blahoželáme.
    p. uč. Bakó, p. uč. Bednáriková
  • Geografická olympiáda

    Geografická olympiáda
    14. 1. 2010 Výsledky školského kola geografickej olympiády:
    7. ročník - 1. miesto M. Kuchčáková, 8. ročník - 1. miesto R. Wagner, 2. miesto K. Hamburgbadžo, 9. ročník - 1. miesto J. Ďumbala, 2. miesto Lucia Polláková, 3. miesto B. Bukšárová.Úspešnými riešiteľmi boli všetci traja deviataci. Blahoželáme.
    p. uč. Bakó
  • Poznávajme slovensko–poľské pohraničie

    Poznávajme slovensko–poľské pohraničie
    11. 1. 2010 Program cezhraničnej spolupráce
    Prešovský samosprávny kraj rozhodol o schválení našej žiadosti o poskytnutie finančného príspevku z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Programu cezhraničnej spolupráce Poľsko – Slovenská republika 2007 – 2013.
    Partner projektu: Zespół Szkół im. Legionów Polskich w Poroninie
  • 23. 12. 2009 Pokojné prežitie sviatkov Vianoc, veľa rodinnej pohody, lásky a medziľudského porozumenia, v Novom roku veľa úspechov a zdravia Vám praje riaditeľ, pedagógovia a zamestnanci Zš s MŠ v Spišskom Hrhove.
  • Medzinárodný bedmintonový turnaj v Košiciach

    Medzinárodný bedmintonový turnaj v Košiciach
    17. 12. 2009 Dnes sme sa zúčastnili na veľmi kvalitne obsadenom turnaji v Košiciach. Najviac sa darilo Kristínke Š. a Martinovi V., ktorí skončili vo svojich skupinách na 2. mieste a obsadili celkové 4.-6. resp. 5.-8. miesto. Turnaja sa zúčastnilo viac ako šesťdesiat bedmintonistov. Fotky v albume.
    p. uč. Bakó
  • Florbalový turnaj Orionflorbal cup

    Florbalový turnaj Orionflorbal cup
    14. 12. 2009 Florbalového turnaja sa zúčastnilo 9 družstiev. Zvíťazilo družstvo Tryskáč(IX.A), druhí boli Ôsmaci (VIII.A), tretí HC Sp. Hrhov(VII.A). Výber najlepších florbalistov bude reprezentovať našu školu v okresnom kole Orionflorbal cupu.
    Foto vo fotoalbume
    p. uč. Bakó
  • Bedmintonový turnaj GP U-15 Sp. Podhradie

    Bedmintonový turnaj GP  U-15 Sp. Podhradie
    12. 12. 2009 Dnes sme sa zúčastnili turnaja v bedmintone.Získali sme dve prvé miesta - Kristínka a Kristián a dve tretie miesta - Rišo a Zuzka Wagnerovci. Perfektne hral i Martin Vagner.
    Neregistrovaní hráči mali svoju vlastnú telocvičňu, v ktorej absolvovali vlastný turnaj. Prvy bol Tomáš Wagner, druhý Adam Hamburgbadžo a tretí Vlado Hamburg. Rastú nám nové hviezdičky. Foto v albume.
    p.uč. Bednáriková
  • VIANOČNÉ DIELNE A VIANOČNÁ BURZA

    VIANOČNÉ DIELNE A VIANOČNÁ BURZA
    K sviatkom Vianoc neodmysliteľne patrí estetická výzdoba skrášľujúca naše príbytky, triedy, školy a mestá. Zelená čačina, sušené kvety, konáriky a vetvičky rôznorodých drevín a krov, sviečky, stuhy a mašle sú len nepatrným zlomkom výzdoby čara Vianoc.
    Poďme spolu vytvoriť krásnu ikebanu, veniec, ozdoby, girlandy a čokoľvek podľa vašej fantázie. Popusťme uzdu tvorivosti a kreatívnosti a spolu s pani učiteľkami vyrobme predmety, ktoré potešia každú dušu počas najkrajších sviatkov roka.
    Popri vôni anízových medovníkov vyrobených poctivými rukami mamy a plným priehrštím sviatočného porozumenia plného lásky, pripravme aj my ozdoby, ktoré budú skutočnou pastvou pre oči.
    Pozývame aj Teba na vianočné dielne a burzu, ktoré sa uskutočnia dňa 21. a 22. decembra 2009.
  • Mikuláš

    Mikuláš
    7. 12. 2009 Žiaci IX. A triedy a CVČ v Spišskom Hrhove pripravili pre žiakov školy program ku dňu sv. Mikuláša. Poďakovanie patrí všetkým účinkujúcim. Fotky vo fotoalbume.
  • VŠETKOVEDKO

    VŠETKOVEDKO
    Dňa 2.12.2009 sa žiaci 3. a 4.ročníka zúčastnia celoslovenskej vedomostnej súťaže VŠETKOVEDKO. Svoje vedomosti si zmerajú s rovesníkmi v oblasti vlastivedy, prírodovedy, matematiky, slovenského jazyka, hudobnej a výtvarnej výchovy.......
    p. zást. M. Kuchčáková
  • Krajské kolo v bedmintone

    Krajské kolo v bedmintone
    24. 11. 2009 V krajskom kole bedmintonu nás v Prešove úspešne reprezentovali všetci štyria žiaci. Z. Wagnerová obsadila 5.-8. miesto. Ešte viac sa v silnej konkurencii darilo K. Šromekovej, M. Vagnerovi a K. Hamburgadžovi, ktorí získali 3. miesto vo svojich kategóriach!! Blahoželáme. Fotky vo fotogalérii.
    p. uč. Bednáriková, p. uč. Bakó
  • Bedmintonový turnaj GP U13,U15

    Bedmintonový turnaj GP U13,U15
    13.11. 2009 sa dvanásti žiaci zúčastnili bedmintonového turnaja v Lendaku. Vďaka podpore zo strany CVČ Sp. Hrhov mali v Lendaku možnosť zahrať si aj neregistrovaní žiaci. Výsledky žiakov po výborných výkonoch sú nasledovné: 1. miesta K. Šromeková a M. Vagner, 2. miesto K. Hamburgbadžo, 3. miesto Z. Wagnerová v kategórii U 15, 2. miesto M. Filičko v kategórii U 13. Medzi neregistrovaními si najlepšie počínal T. Wagner.
    p.uč. Bakó
  • CHRÍPKOVÉ PRÁZDNINY

    CHRÍPKOVÉ PRÁZDNINY
    Na základe rozhodnutia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Poprade je prevádzka školy aj materskej školy
    prerušená od 13.11.2009 do 17.11.2009. Nástup do školy je 18.11.2009.
  • Obvodné kolo v šachu

    Obvodné kolo v šachu
    10. 11. 2009 Výborný výsledok dosiahli v obvodnom kole v šachu naši skúsení šachisti. Medzi pätnástkou chlapcov obsadil J. Ondruš 4. miesto, R. Olekšák 2. miesto. J. Ďumbala obhájil 1. miesto a 24.11.2009 bude školu reprezentovať v Bardejove na krajskom kole v šachu. Foto vo fotoalbume.
    p. uč. Bakó

Novinky

Kontakt

  • Základná škola s materskou školou, Komenského 2, Spišský Hrhov
    Komenského 2, 053 02 Spišský Hrhov
  • 053/4592216

Fotogaléria